Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Τα τοπικά ΜΜΕ για την επίθεση Μαγκούφη

Για τις 16 Νοεμβρίου 2015 παραπέμπεται από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, η εκδίκαση της υπόθεσης χειροδικίας του πρώην Βουλευτή Τρικάλων, Χρήστου Μαγκούφη, σε βάρος του μέλους του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Σούλας Γαλάνη.










Den plirono Lamia1




Από νωρίς το πρωί μέλη  του Κινήματος Δεν Πληρώνω,  μαζί με το πρόεδρο Βασίλη Παπαδόπουλο και τη παθούσα Σούλα Γαλάνη  έκαναν αισθητή τη παρουσία τους έξω από τα δικαστήρια της Λαμίας δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για τη πλήρη κατάργηση των διοδίων.

Στο κάλεσμα του κινήματος  για συμπαράσταση ανταποκρίθηκαν και βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια τοπικοί φορείς, όπως η δημοτική κίνηση Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία, η Αριστερή Παρέμβαση για τη Στερεά Ελλάδα, η Κίνηση Πολιτών Λαμίας, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πολλοί πολίτες.






altpressfthiotida.com
e-fthia.gr
lamiastar.gr

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΙΣΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!

Όταν ο αγώνας για ελεύθερη πρόσβαση στην Υγεία ξεκινούσε με πρωτοπόρο το Κίνημα Δεν Πληρώνω.

Δείτε το βίντεο από τις πρώτες δράσεις ενάντια στο χαράτσι των 5 ευρώ.

Λαικό Νοσοκομείο πριν 4 χρόνια, 31-1-11 

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Το "πατριωτικό καθήκον" της κυρίας Βαλαβάνη και το Κίνημα Δεν Πληρώνω

Έκπληκτοι, δεχτήκαμε στο Κίνημα Δεν Πληρώνω, το ερώτημα δημοσιογράφου του καναλιού Star: 

"Τώρα που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία εξακολουθεί να υπάρχει λόγος ύπαρξης για το Κίνημα Δεν Πληρώνω, όταν μάλιστα η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη, έκανε επίκληση στον ελληνικό λαό ότι είναι πατριωτικό του καθήκον να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και τα άλλα χαράτσια;

Η απάντηση μας δίνεται μέσα από αυτό το σύντομο βίντεο- συνέντευξη, του προέδρου του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Βασίλη Παπαδόπουλου, στους δημοσιογράφους του Star TV. 

Δεν ξέρουμε βέβαια αν τελικά θα παίξει η συνέντευξη στο κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star ή πια κομμάτια θα επιλεγούν να παρουσιαστούν. 

 

Πάντως εμείς φροντίσαμε να ανεβάσουμε το βίντεο με όλη την συνέντευξη, όπως την βιντεοσκόπησε μέλος της ομάδας multimedia του Κινήματός μας. 

Η Βαλαβάνη αντέγραψε τον φασίστα Μουσολίνι

Η Βαλαβάνη δεν αμαύρωσε μόνον την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την αριστερά... αντέγραψε τον φασίστα Μουσολίνι !
Φωτογραφία : Με επίκληση στο "πατριωτικό καθήκον και προσωπική επένδυση στο μέλλον", οι ορδές του φασίστα Μουσολίνι συγκεντρώνουν τις βέρες των φτωχών Ιταλών
 
 
Σχολιάζει η Μαριάννα Τσήπα 
 
Eμείς δεν θα φοβηθούμε να εκφράσουμε την άποψή μας...  
 
Συγνώμη κυρία Βαλαβάνη, αλλά αυτά που είπατε δεν έχουν σχέση με καμία αριστερά, ούτε καν με σοσιαλδημοκρατία! Μόνον ο φασίστας Μουσολίνι τα είχε πει και πράξει!
 
Είπε η αριστερή Βαλαβάνη: «Απευθυνόμαστε και σε όλους όσοι δεν μπορούν (να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ, εφορία, δάνεια... οι φτωχοί) – είμαστε σίγουροι ότι είναι αυτοί που θα σπεύσουν να το κάνουν ανεξάρτητα από την φοροδοτική τους ικανότητα. Είναι πατριωτικό καθήκον και προσωπική επένδυση στο μέλλον».

Μήπως έχει πάθει αμνησία από.... την υπουργοποίησή της η κυρία Βαλαβάνη;
 
Ξέχασε τι έλεγε το κόμμα της όταν κυβερνούσε η δωσίλογη μνημονιακή συμμαχία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
 
Ελπίζοντας ότι δεν έχουμε μια νέα Μαρία Δαμανάκη στο πολιτικό σκηνικό, μιας κι η κυρία Βαλαβάνη προέρχεται από το ιστορικό και τιμημένο ΚΚΕ και θα 'πρεπε να σέβεται το πολιτικό της παρελθόν και το πέρασμά της από το κόμμα που πρόσφερε το περισσότερο αίμα για την πατρίδα, πριν την αναζήτηση πολιτικής στέγης στην αναθεωρητική αριστερά... Θα της συνιστούσαμε να στραφεί πρώτα σ' αυτούς που...

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Πάτρα: Πρώτη κατοικία σε πλειστηριασμό την Τετάρτη


ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ


Από τραπεζικό υποκατάστημα
Αποφασισμένοι για δυναμική αντίδραση, ώστε να αποτρέψουν να  χάσει την πρώτη κατοικία Πατρινός δανειολήπτης από την Εθνική Τράπεζα που βγάζει στο σφυρί  του σπίτι του, είναι το κίνημα «Κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη», το οποίο κανονικά στις 3.30 όπως κάθε μεσημέρι Τετάρτης θα συγκεντρωθεί έξω από...